EV Laadstations

Laad je elektrische wagen snel en voordelig

Met een EV laadstation bij je thuis of je bedrijf wordt elektrisch rijden nog makkelijker. Plug je elektrische wagen in en enkele uren later is hij volledig opgeladen. Goedkoper dan aan een publieke laadpaal. En een heel stuk sneller dan met een stopcontact.

Onze laadstations zijn geschikt voor alle elektrische wagens en worden geplaatst door getrainde installateurs.

Voordelen van onze EV laadstations

01

Sneller laden

Aan een EV laadstation is je wagen veel sneller opgeladen dan aan een traditioneel stopcontact. Onze laadstations leveren een vermogen tot 22 kWh.

02

Slimmer laden

Een slim laadstation is geconnecteerd met je wagen en je thuis- of bedrijfsnetwerk. Wanneer andere elektrische gebruikers veel stroom verbruiken, wordt het laadvermogen verkleind en omgekeerd. Bovendien kan je laadsessies eenvoudig plannen, starten en stoppen via je smartphone of computer.

03

Veiliger laden

Laden aan een stopcontact is niet 100% veilig. Onze EV laadstations zijn uitgerust met ingebouwde elektrische beveiligingen die oververhitting of slijtage aan je stopcontact voorkomen.

04

Goedkoper laden

Laden aan een EV laadstation is veel goedkoper dan aan een publieke laadpaal. Zeker als je jouw installatie combineert met zonnepanelen en een thuisbatterij.

05

Eenvoudig laden

Thuiskomen en inpluggen. Meer is het niet. Enkele uren later is je elektrische wagen helemaal opgeladen.

Wil jij voortaan snel, simpel en goedkoop laden bij je thuis of op je bedrijf?

EV laadstations met service garantie

Wij kiezen bewust voor kwaliteitsvolle, betrouwbare laadstations. Zo ben je zeker van een thuislader die veilig en superefficiënt is. Bovendien krijg je gratis automatische firmware- en software updates.

Onze getrainde installateurs plaatsen je EV laadstation volgens de regels van de kunst op de meest optimale locatie.

Elektrisch rijden wordt nog comfortabeler met een eigen laadstation