Barisco Energy

Samen halen we het maximum uit je energie-investeringen.

Over Barisco Energy

Noem ons dromers …

Wij willen energie-efficiënte oplossingen beschikbaar maken voor iedereen. Daarom kiezen wij resoluut voor betaalbare energie-oplossingen op maat. Met een maximaal rendement en een snelle terugverdientijd. Zonnepanelen, thuisbatterijen, laadstations, slimme energiemonitors, waterstoftechnologie,… . Het is nu het moment om duurzame energiekeuzes te maken. Als energiespecialist helpen we daar graag bij.

Graag stellen we ons even voor.

Na een succesvolle deelname met een team van studenten aan de Frisian Solar Challenge, de Elfstedentocht voor zonneboten in Friesland, is de passie voor hernieuwbare energie bij zaakvoerder Bart Coen ontstaan. Vervolgens is hij vele jaren werkzaam geweest in de zonnepanelen industrie en vervolgens in de bordenbouw en de industriële elektriciteit.

Zo heeft hij een groot netwerk van gelijkgestemden opgebouwd. Met Barisco Energy willen we particulieren en bedrijven helpen om zo energie-efficiënt en comfortabel mogelijk te leven en functioneren. Hoe? Door de allerbeste energieoplossingen te combineren met een persoonlijke service en installatie op maat.

Heb jij plannen voor zonnepanelen, een thuisbatterij, een EV laadstation of een slim energiebeheersysteem? Let’s talk!

Onze missie

Wij willen particulieren en bedrijven helpen om zo energie-efficiënt en comfortabel mogelijk te leven en functioneren. Dat doen we door de allerbeste energieoplossingen te combineren met een persoonlijke service en installatie op maat.”

Focus op kwaliteit: jouw garantie op topresultaten

Wij kiezen resoluut voor producten van topkwaliteit. Die garanderen jou de beste resultaten op korte en lange termijn. Ook in onze service en uitvoering trekken we die topkwaliteit door. Elk detail moet juist zijn. Alleen als jij 100% tevreden bent, zijn wij dat ook. We doen wat we beloven en gaan elke dag tot het uiterste. Onze getrainde installateurs staan in voor een vlotte, onberispelijke plaatsing.

Waar wij voor staan

Passie

We doen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Uit enthousiasme, en in de overtuiging dat duurzame energieoplossingen cruciaal zijn voor de toekomst! Dat is de basis van onze drang om de beste te zijn in ons domein. Want, wat je graag doet, doe je beter.

Innovatie

De technologie op vlak van energie-efficiëntie evolueert snel. Als aanbieder van innovatieve oplossingen willen wij een voortrekkersrol spelen in de energietransitie van vandaag en morgen.

Topkwaliteit

Wij willen uitblinken in ons domein. Daarom kiezen we resoluut voor producten van topkwaliteit. Ook in onze installatie en klantvriendelijkheid garanderen we een vijfsterrenservice. Elk detail moet kloppen.

Vertrouwen

Vertrouwen is het fundament van onze relatie met klanten, werknemers, partners en leveranciers. We houden onze beloftes en zijn duidelijk, transparant en eerlijk. Altijd.

Wil jij de beste energieoplossingen voor je woning of bedrijf?

Contactformulier

Contactgegevens Barisco Energy

Heb je een vraag voor ons? Of wil je weten hoe je het maximum uit je energie-investeringen haalt? Vul gerust ons contactformulier in en we helpen je zo verder.