Zonnepanelen

Maximale opbrengst gegarandeerd

Als je kiest voor zonnepanelen, wil je er zoveel mogelijk uithalen. Een maximale energieopbrengst voor een maximale besparing. Daarom laten we niets aan het toeval over. We optimaliseren je installatie tot in de puntjes.

Zo ben je zeker van een optimaal rendement en een snelle terugverdientijd.

Wil jij zonnepanelen met een maximaal rendement?

Zonnepanelen zijn nog steeds de allerslimste energie-investering?

Zijn zonnepanelen nog rendabel? Absoluut! Zeker als je rekening houdt met de steeds stijgende energieprijzen. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen schommelt vandaag rond 8 jaar. Alle energie die je zonnepanelen daarna produceren, is pure winst. 

Wil je nog veel meer halen uit je zonnepanelen? Check dan zeker onze thuisbatterijen. Zo wordt de ongebruikte stroom van je zonnepanelen opgeslagen voor later gebruik.

Zonnepanelen op maat
van je woning of bedrijf

Zonnepanelen plaatsen is maatwerk. Alles begint bij een persoonlijk gesprek waarin we je energiebehoeften in kaart brengen. De opbrengst van je zonnepanelen is afhankelijk van verschillende factoren:

Rekening houdend met alle details stellen wij de meest doeltreffende oplossing voor. Onze expertise is je garantie op zonnepanelen met een maximale opbrengst.

Zoek je een echte expert in zonnepanelen?

De omvormer: belangrijke spil
in je PV-installatie

De omvormer is onmisbaar in je zonnepaneleninstallatie. Hij zet de gelijkstroom van je zonnepanelen om naar bruikbare wisselstroom.

Wij selecteren voor jou de beste omvormer op maat van je installatie. Zo haal je het maximum uit je zonnepanelen.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvolle en betrouwbare omvormers:

Om je installatie nog efficiënter te maken kiezen wij waar mogelijk voor een hybride-omvormer in combinatie met een thuisbatterij en eventueel een laadstation.

Zekerheid op lange termijn

Kiezen voor zonnepanelen is kiezen voor een groene toekomst. Het is een keuze op lange termijn en dus wil je ook zekerheid op lange termijn. Daarom kiezen we resoluut voor zonnepanelen en omvormers van topkwaliteit.

Ook tijdens de installatie laten we niets aan het toeval over. Onze ervaren installateurs werken met geijkte procedures en checklists. We gaan voor niets minder dan technische perfectie.

En met 25 jaar garantie op je zonnepanelen, kan je gerust zijn. Nu en in de toekomst.

Hoeveel kan jij besparen met zonnepanelen?