Slim energiebeheer

Monitor je energie en beheer je toestellen met één app

Niet alleen energie-efficiënte oplossingen doen je energieverbruik dalen. Hoe je omgaat met energie is minstens even belangrijk. Bewustwording en inzicht in je verbruik zijn de eerste stappen naar energie-efficiëntie.

Onze app voor slim energiebeheer geeft je inzicht in je verbruik van elektriciteit, gas en water. Je kan bovendien al je toestellen beheren en automatiseren om je energie-efficiëntie te optimaliseren.

Meer weten over onze app voor slim energiebeheer?

Altijd zicht op je energieverbruik

De app voor slim energiebeheer geeft je actuele en historische verbruiksgegevens van je elektriciteit, gas en water. Ook de prestaties van je zonnepanelen kan je makkelijk opvolgen via het gebruiksvriendelijk dashboard.

Met gedetailleerde cijfers en grafieken per dag/week/maand of jaar, blijf je perfect op de hoogte van je energieverbruik en -productie.

Meer voordelen

Wil jij alle voordelen ontdekken van onze slimme energie app?

Dynamisch energiebeheer voor een optimaal eigenverbruik

Met ons slim energiemanagementsysteem beheer je de energiestromen in je woning of bedrijf zoals jij het wil.

Wil je de geproduceerde stroom van je zonnepanelen integraal gebruiken voor het laden van je elektrische wagen of je thuisbatterij? Of gebruik je deze energie liever voor je HVAC-systeem of je wasmachine en droogkast? Je kiest het helemaal zelf.

Zo kan je je energieverbruik slim verdelen en de opgewekte energie van je zonnepanelen maximaal nuttig gebruiken (i.p.v. het terug op het net te plaatsen).

Wil jij jouw energie slimmer en efficiënter beheren?